Köpa hjälpmedel

Hjälpmedel vid vestibulit

Att ge råd om specifika produkter som hjälper vid vestibulit är svårt. Kvinnors problem med vestibulit varierar något oerhört och graden av smärta är väldigt individuell. Vi på Lustjakt som driver vestibulit.se kommer ständigt i kontakt med vestibulit då en förvånansvärt stor del av våra kunder lider av detta. Det som vi kan bidra med när det kommer till vestibulit är framförallt olika glidmedel, men också när det kommer till olika stavar för onani, kan vi hjälpa till. Vi vill inte på något sätt påskina att vi har lösningen på problemet med vestibulit men vi har personal som lider av problemet och vi vet att många tjejer har hittat ett glidmedel som passar just dem och vi har fått många återkopplingar med kvinnor som med olika stavar/vibratorer sakta har kunnat återfå ett sexliv med mindre smärta.

Det viktigaste är att kvinnan väljer produkter hon känner sig trygg med, som inte skapar oro eller fel associationer. Då det gäller stavar är storleken väldigt betydelsefull och det viktigaste är att man börjar med en mindre modell, och sedan successivt ökar storleken.

STAVAR/VIBRATORER
Att kvinnan känner sig bekväm och avslappnad med produkten är det viktigaste och dagens utbud möjliggör för de flesta att hitta något som passar just henne, både då det gäller glidmedel och stavar. Börja med de allra minsta modellerna av stavar för att sedan öka i grovlek, hårdplast fungerar ofta bättre än mjukare.

PRODUKTTIPS SMÅ STAVAR

Ladyfinger vid vestibulitLadyfinger är ett bra val. Det är en stav i hårdplast i mindre modell. Den har steglösa vibrationer så att du själv kan bestämma hastighetsnivån. Ladyfinger finns att köpa hos Lustjakt.

Visa fler små stavar hos Lustjakt

Intimrelax vid vestibulit

Intimrelax är ett set med smalare stavar för att genom övningar uppnå en större elasticitet i vaginan samt att minska smärtan vid samlag.

Gå till butiken för att läsa mer eller köpa Intimrelax

GLIDMEDEL

När det kommer till glidmedel så är det oerhört individuellt vad som passar. Många upplever att vattenbaserade glidmedel svider något enormt medan andra ser det som det enda alternativet. Om vi skall våga dra någon generell uppfattning om just glidmedel så kan det vara att silikonbaserade varianter passar bättre då tjejen lider av vestibulit. Men detta är som med allting annat när det gäller vestibulit, MYCKET individuellt.

 

PRODUKTTIPS GLIDMEDEL

Scandero Water Dream Glide är ett vattenbaserat glidmedel i medicinsk kvalité. Innehåller Aloe vera och provitamin B.

Scandero Water Dream glide finns att köpa hos Lustjakt

Visa fler vattenbaserade glidmedel

Scandero Silicone Dream Glide är ett silikonbaserat glidmedel i medicinsk kvalité. Innehåller igen olja eller skadliga ämnen.

Scandero Silicone Dream glide finns att köpa hos Lustjakt

Visa fler silikonbaserade glidmedel